Back to Top

Welkom op de site van trimsalon Tip Top.

Belangrijke mededeling:


Sinds 1 januari 2018 nemen wij helaas geen nieuwe klanten meer aan. Ik wil met mijn trimsalon op natuurlijke wijze de werkzaamheden afbouwen. Ik trim daarom van vaste klanten ook geen nieuwe honden/katten/konijnen meer wanneer het reeds door mij verzorgde dier is overleden.

 

Prijsverhoging

Na 5 jaar dezelfde prijs te hebben gehanteerd zijn de prijzen voor het trimmen met ingang van 1 jan 2021 verhoogd. Hier vindt u de nieuwe prijslijst.


Coronamaatregelen:

Vanwege de corona-maatregelen zijn wij, zoals het nu lijkt, gesloten tot 2 maart. In geval van nood, dat wil zeggen wanneer het welzijn van het dier in het geding komt, bijvoorbeeld door ernstige jeuk ofveel klitten, dan mag u een afspraak maken binnen deze periode. Een afspraak voor een noodbehandeling maakt u het beste via Watsapp: 0647681344 of via mail. In verband met COVID-19 geldt een speciaal protocol wanneer u uw dier brengt. Bij aankomst: Lijn de hond aan voordat u de auto verlaat.  Honden worden buiten via een bench die daar staat overgedragen. Stop de hond s.v.p. met de lijn naar buiten in de bench en sluit de bench. Voor katten/konijnen moet u zelf een bench meenemen. Deze dieren hoeven uiteraard niet aangelijnd te worden.

 

U kunt contactloos betalen of via bankoverschrijving vooraf de trimbehandeling betalen. Kom alleen met u dier.

 

Wij verzorgen uw dier goed en vakkundig

Een goed getrimd dier, volgens de rasstandaard of juist liever niet, maar met de juiste vachtbehandeling, dat wil elke eigenaar toch voor zijn dier!

Met meer dan tien jaar ervaring trimt Aleida alle rassen honden en katten. Ook konijnen en cavia’s komen tegenwoordig een bezoek brengen in deze salon.

Trimsalon Tip Top is er voor de juiste vachtverzorging van uw dier.

De salon is onlangs gerenoveerd en Aleida werkt met de modernste materialen om uw dier de juiste behandeling te kunnen bieden.

Om op de hoogte te blijven van nieuwe technieken en trends in de trimwereld wordt er regelmatig nascholing gevolgd.

 

Aleida:

“Een goed contact met mens en dier vind ik heel belangrijk. Hierbij staat het dierenwelzijn bij mij op nummer 1. De wensen van de eigenaar worden altijd besproken en het dier en de vacht worden vooraf geïnspecteerd. Op deze wijze kan ik in overleg met de eigenaar tot een beslissing komen over een behandeling naar ieders tevredenheid.”

Voor informatie over de behandeling van uw dier kunt u vrijblijvend contact opnemen.

De trimsalon is aangesloten bij de ABHB. de vakvereniging voor trimmers.

 

Reviews

 

 

 

 

 

 

Trimsalon Tip Top op Facebook:

Dit bericht is alleen zichtbaar voor beheerders.
Probleem met het weergeven van Facebook berichten.
Klik om de fout te tonen
Fout: Serverconfiguratiefout